Uitjes met wilde dieren in de Filippijnen

De Filippijnen zijn ongetwijfeld een jaloezie van verschillende naties vanwege hun rijke gemeenschappelijke activa. Met inbegrip van ergens in het bereik van 7.107 eilanden, heeft de archipel een van ‘s werelds meest opmerkelijke biodiversiteiten. Verschillende plant- en wezensoorten die endemisch zijn voor de natie, hebben ongetemde levensspecialisten en natuurliefhebbers naar de Filippijnen getrokken.

De autoriteiten van het klimaatbureau van de buurt zeiden dat de Filippijnen de thuisbasis zijn van ongeveer 1137 soorten land- en waterdieren, vogels en gewervelde dieren. Hoe het ook zij, ongeveer de helft van hen wordt momenteel geacht te zijn “gecompromitteerd” vanwege door de mens veroorzaakte problemen. Timberland-ontkenning, illegale jacht, stroperij en verstedelijking hebben de natuurlijke leefomgeving vernietigd. Dit was een reden tot bezorgdheid over de trossen klimaatbehoud in de afgelopen jaren.

Om problemen op het gebied van klimaatveiligheid aan het licht te brengen, organiseren verwante overheidsorganisaties en openbare bijeenkomsten rondleidingen om het natuurlijke leven van de natie te trotseren. Hier is een handleiding voor een deel van de ongetemde levensparken en natuurfocus in de Filippijnen.

Calauit Game Preserve en Wildlife Sanctuary

Een van de belangrijkste vakantiebestemmingen in de eilandhemel Palawan is het Calauit Game Preserve and Wildlife Sanctuary. Dit 3700 hectare grote asiel, dat in 1976 werd geopend, herbergt verschillende soorten wezens zoals giraffen, zebra’s, bosbokken, gazellen, elanden, herten en andere bizarre Afrikaanse en nabijgelegen wezens. Er leven ook meer dan 70 vogelsoorten in het Calauit Wildlife Sanctuary.

Philippine Tarsier and Wildlife Sanctuary

Gelegen op het eilandgebied van Bohol, is het Philippine Tarsier and Wildlife Sanctuary bovendien een absolute noodzaak voor reizigers die het Filippijnse natuurlijke leven willen onderzoeken. Deze 134 hectare grote dekking vult zich als een voortplantings- en veiligheidsgemeenschap voor de Filippijnse spookdier, een van ‘s werelds kleinste primaten. Ongeveer 500 spookdieren zijn momenteel gehuisvest in het gesticht, waar kleurrijke vogels zoals slangenhaviken, papegaaien en grasuilen te vinden zijn.

Albay Park en Wildlife

Naast de Mayon-vulkaan maakt Albay ook naam op het gebied van ongetemde levensbescherming. Albay Park and Wildlife ligt in Legazpi en heeft meer dan 400 wezens zoals gewervelde dieren, vogels en reptielen. Gasten kunnen heel dichtbij komen met verschillende roofvogelsoorten, bijvoorbeeld grasuil, Filippijnse valkuil en brahmaanse vlieger. Eveneens in het recreatiecentrum kunnen bezoekers tot rust komen met alle gemakken, zoals een foodcourt en excursiebossen.

Zoobic Safari

Beleef een extreme safari-ervaring in de Filippijnen door een bezoek te brengen aan een 25 hectare groot entertainmentmekka in Subic, Zambales. Zoobic Safari biedt verschillende attracties, zoals Tiger Safari, waar tijgers van ongeveer 400 pond in de buurt ronddwalen. In de tussentijd worden slangen van over de hele wereld opgenomen in het Serpentarium. Gasten kunnen ook hun voeten zetten op een stalen loopbrug waar meer dan 200 krokodillen onder rusten.

Het onderzoeken van het Filippijnse natuurlijke leven houdt niet op bij de eerder genoemde parken en veilige havens. U kunt ook een dag doorbrengen in Donsol, Sorsogon, voor een onderzoek naar walvishaaien, of een bezoek brengen aan het eiland Olango, dat een bezoek brengt aan meer dan 50.000 vogels die zich verplaatsen. Er zijn tal van andere natuurlijke levens die aan bezwaren ontsnappen om te bekijken of u zich in Luzon, Visayas of Mindanao bevindt.