About Us

Valken zijn vliegende roofdieren met een enorm vleugelbereik en solide sterke benen. Ze hebben ook over het algemeen een uitstekend zicht. Er zijn een paar soorten van deze vogel en het grootste deel wordt vervoerd in Afrika en Eurazië. Met hun doorgaans enorme vleugelovergangen kunnen ze snel rechtdoor vliegen. Zo kunnen ze met succes hun prooi achtervolgen. Ze hebben ook forse neuzen waarmee ze hun prooi kunnen aanvallen. Een enorme vogel van deze soort zou zonder veel rek 6 tot 7 kg kunnen meten.

Gebleken is dat het zicht van een deel van de vogels 3,6 keer beter is dan bij mensen. De enorme studenten van hun ogen dragen enorm bij aan deze impact. Het stelt hen in staat om hun prooi vanaf een aanzienlijke afstand te zien. Meestal kiezen deze vogels verhoogde plekken om hun huizen te fabriceren. Het vrouwtje dat groter is dan het mannetje legt twee eieren. Op het moment dat het ene ei voortkomt, zal de jeugdige vogel strak blijven hangen zodat de andere kan uitbroeden en het zal uitvoeren. Inderdaad, zelfs de moeder zal het niet voorkomen. Dit impliceert ongetwijfeld dat de meest geaarde valken het zullen verdragen en dat het aantal inwoners van vogels zal worden geëgaliseerd.

Er is ontdekt dat valken tot de grootste van de vliegende roofdieren behoren. In ieder geval is het absoluut onmogelijk om de grootste vogel op te sporen voor de fundamentele verklaring dat de zwaarste niet degene is met de grootste spanwijdte. De zwaarste is de oceaanvalk van de Steller en degene met het grootste vleugelbereik is de Filippijnse vogel. Terwijl de spanwijdte van een Filippijnse vogel 30 meter kan zijn, kan de zwaarte van een Stellers oceaanvalk 15 pond zijn.

De kleinste van de valken is de grote havik van de Nicobar-slang. Zijn grondgebied is de bossen op de Zuid-Nicobaren. De zwaarte van een van deze vogels is slechts 1 pond. Vanwege het verlies van territorium neemt het in aantal af en wordt het ondermijnd. Het zijn de verschillende levenswijzen van deze vogels die hun spanwijdte kiezen. Voor het grootste deel hebben de vogels met backwoods meer bescheiden spanwijdte. Vogels van deze soort die in open zones leven, hebben over het algemeen een langere spanwijdte.

Slechts niet veel soorten vliegende roofdieren zijn groter dan valken met de ene of de andere spanwijdte of het gewicht. Condor is er een van. Evenzo zijn er een aantal verschillende gieren die groter zijn dan deze vliegende roofdieren. Het zijn glorieuze vogels als ze op de vlucht zijn.